Pages

Tuesday, 30 August 2011

selamat hari raya and merdeka !

hyehyehye. eh, astaga. assalamualaikum semua. hari ni hari raya. jadi saya nak ucapkan selamat hari raya kepada semua kenalan rakan taulan dan semua yang mengenali diri ini. mintak maaf anadai ada terkasar bahasa, terkutuk and all. ampun !. malas nak cakap banyak sbb penat lah seharian makan makan makan. nah tgk gambar !


20 years beraya kat sini. cemana dh kahwin nanti ? menangis lah kau !


family picture kat umah atok !


handsome boy merungut panas kat kubur. 


ibu and my sister :) mwahhh


awww, ibu and me :D


sampai umah wan apa lagi cr lappy online. :P


tak kira dah kahwin atau belum. ibu still suap kami :)


jalan cousins conteng pakai bunga api. haihh. rosak jalan wan.


esok juga hari merdeka ! so selamat hari merdeka. jadilah bangsa muda yang boleh membangunkan dan mengharumkan nama negara. amin. :)


dengar lah lagu ni. :)


Friday, 19 August 2011

dengan masa yang ada saya nak update lah sikit sikit kan. ada orang mcm rindu. BHAHAHAHA. malas lah nak cakap banyak. last last last week my groupmates shooting for a video clip Kotaraya di kotaraya. :) 


ini abang abang saya :)

ni bosir bee. bf tini :)


ni tini colette, gf bee :)



ni aimi amira, adik yuna :) 


ni semua pemuzik jalanan. bayar ah sikit. :P


ni semua org org hebat belakang tabir. :)



ini budak budak berpeluh. hihihi


ini sarah bajet comel. kikikiki.


ini org kuat yang mmg betul kuat. :P HAHA.



video

nah video satu.



Sunday, 31 July 2011

citra siswa dari mata turun ke hati.

hye ! kali ni nak cerita pasal community service. seronok tau tolong tolong orang ni even penat. :) so, demi memenuhi kehendak subjek event management kami student masscomm part 5 iaitu 5 classes yang join telah mengadakan satu event community di Kg. Bukit Bulat, Melaka. 

banyak aktiviti yang kami lakukan seperti, gotong royong, sukaneka, pengagihan dari rumah ke rumah sedikit sumbangan kepada yg kurang upaya dan mampu, program anak angkat dan sebagainyaaa. 

event start dari seawal 8 pagi sampai lah 11 mlm. phewww. akhirnya selesai sudah :) alhamdulillah.

tini colette semangat main ! 


tok mat. dia mcm lumpuh and takleh ckp and tempurung dia sebelah takda, but he can mengucap dgn lancar. kuasa Tuhan. 


my tv3 campus pun join. aidid and kamal adli and hero flat 3A


ni lagi sorang semangat tarik tali. tahulah kuat. :P


me and sarah before edarkan sumbangan :)


:)


sarah tak reti pun sebenarnyaaa. :P

bagus :)


:)

btw, tahniah everyone yang menjayakan event ini. we did a great job mates ! :D

ramadhan

subhanallah lama sungguh rasanya tidak mengupdate blog. banyak cerita tapi tiada masa dan tiada mood untuk mengupdate. jadi, insyaallah. ramadhan telah menjelma. 



semoga ramadhan kali ini membawa seribu satu kenikmatan keberkatan dalam diri kita. tiada syaitan namun bisikannya masih mengalir dalam darah ini. sama sama lah kita menunaikan ibadah puasa dengan penuh keimanan. amin :)

SELAMAT BERPUASA ! 

Sunday, 10 July 2011

HOME


fatin najlaa, kartini colette, sarah jay, nia rashid, mia amiruddin. ♥ hugs

Saturday, 9 July 2011

proud of you !

malam tadi ke kampus untuk bagi support kepada my baby Fatin Najlaa. untuk band dia. seriously, risau jugak sbb selalu tgk dia practice depan rumah, aku duk bilik. tgk dia perform. well done ! and congrats :)

me, tini, fatin and azah


congrats. :)

 supporters !

p/s : sorry, amirul asyraf amik gmbr from ur album !