Pages

Tuesday, 28 December 2010

awesome and gorgeous women

yeah, one of my 2011 wish is to meet awesome and gorgeous women in the world or maybe in Malaysia in good enough. heee :D 



yeah, this is Hana tajima


okay, ini aimi amira :)



this is maria elena zarul :D ♥


Monday, 27 December 2010

come back

well, yeah. finally. haha. lama tak update blog ni haaa. semalam i pergi kenduri dgn my friends. schoolmates. 



fana, shuttle, mira, dila, emy
                                                
                                          ♥ ermin afandi

Sunday, 19 December 2010

what is love ? chapter 8

online fb. bosan. 


assignments dah settle semua. so, bosan bosan ni online lah kejap. single. 
i'm better now. thanks God. tapi entahlah nak final ni tatau lah cemana result since semester ni paling banyak benda jadi. yang semuanya kesakitan dan kesusahan. kesenangan itu sebentar cuma.


him : promise me you tak akan couple smpai grad.


me : promise.



Friday, 17 December 2010

what is love? chapter 8

since dah break. aman? well. nope. sama je problem dia. urghh. but aku still ada umar yang selalu gila tanya aku okay ke tak? share everything. update everything. and my friends, classmate, roomate yang mmg selalu ada utk aku. bersyukur sgt. bukan senang nak hadapi ni semua. dendam? mmg berdendam. susah nak lupakan.


akif : hye. u okay dah sekarang?


me : ntahlah u, okay sikit lah kot. no worries. i kan kuat. * smiley


akif : baguslah, apa apa i kan ada utk u.


me : thanks. i love you bestie.

Thursday, 16 December 2010

what is love ? chapter 7

panggil semua berkumpul.
anne, ana, aida, zara, and farah. 


me : guys. baca ni. tak tau nak ckp apa dah. tak tahu nak percaya atau tak? * air mata meleleh.


ana : ya allah. perempuan ni betul betul melampau tauu. 


zara : gila tak boleh blaaa doh.


anne : sumpah. perempuan ni tade maruah.




                                              *


ambil handphone. text.


me : jom jumpa. nak settle.


akif : settle apa? 


me : ptg ni pkul 5.30 dtg blok i. nak break.


                                              * 


sumpah sedih bila dia bagi tau semua. well, sedih sbb kena tipu. duhh! do i care? from now on. we're done!

Wednesday, 15 December 2010

what is love chapter 6

yeah. bangun je tido terus tarik lappy and online. bukan obses tapi sebagai breakfast.


check message. ada 2 inbox. siapa pulak lg sorang ni? OMG!


danial haiqal and azie azmi. * apahal minah ni?


danial haiqal : i miss you too.
                     why suddenly?


azie azmi : hye emy. there is something i want to ask you. do you have any   relationship with akif beside friend? because if so i have something very important to tell you. im not able to online 24/7 since i have to take care of my dad at hospital. if anything contact me at 0132463389. i just don't want to see you ruin your young life with someone jerk. 


* my heart beat was like. dup dap dup dap.


me : thanks la. its true that im his gf. but why do you call him a jerk? if his a jerk, why do u chase aftr him?


azie azmi : what i mean is he is not suitable for you. i know i'm not good and that is why it is okay for me being with him. i don't want you to be fool by him. thats it.


me : erkkk bagusnya lah you kan. tak malu ke?


azie azmi : up to u la. i da ckp apa yg patut i cakap. tapi kalau i jadi you i ta kan senang2 nak terima laki yang da buat mcm2 ngan girl lain and at the same time die couple ngn org lain. dia kua ngn org laen for the whole night tp tipu gf dia.


me : i rasa kesian sgt dekat you. ayah you tgh bersabung nyawa kat hospital then you boleh pulak nak keluar dgn jantan lain pastu dgn bangga mengaku. what kind of woman are you? where's your pride? and suka hati nak call and text bf org.


azie azmi : suka hati you nak ckp apa. he's just my leftover. thats it! kesian lah bila bf sedar and org lain tahu how long his dick is. 


me : well. thank you so much. so much information.


ya allah. dugaan apa yang kau berikan ini. 

Tuesday, 14 December 2010

what is love ? chapter 5

anne datang bilik. menjerit jerit mcm nak gila. haha. yes. she's in love sekarang.
ana dgn amirul. aida dgn harith. anne dgn khairul. zara dgn mamat. * jealousnyaaaa.


pergi bilik zara. online facebook kat sana. malas nak kacau dorang. terasa rindu pulak kat dia. not akif okay. haha. yeah, i miss him so much.


send message.


me :  hye. i miss you so much. :'(


sent. * smbil air mata meleleh. yeah. suka hati aku lah nak menangis sbb rindu kott. 

what is love ? chapter 4

assignments dah siap semua. this weekend balik nak buat apa eh? kalau tak balik nanti confirm duit habis sbb bila bosan mmg akan keluar dari kampus ni tambah pula ayah dah bagi kereta. mmg tak jadi apa ah kau emy. 


fuck you. fuck you very very muchhhhhhh * again


me : hello.


akif : i dah kat bawah ni.


huh? ishhhh. malasnyaaaa * dalam hati. sambil buat muka kat ana


me : okay. jap g i sampai kejap je tau? byeee


                                                      *


bermalasan turun tangga. berjalan ke arah dia. hmm


me : yerp. asal nak jumpa i?


akif : saja jee.


me : okay.


akif : u sihat? tgh buat apa kat atas?


me : sihat jeee * pfftt lama lg ke ni?


                                                       *


naik tangga dengan perasaan mcm ishh apahal doh kau. grrrr!


me : eeeee, bengang arr! asal lah kau sekali pun tak boleh kalau tak buat aku bengang?


ana : asal ni? dia ckp apa?


aida : ehh? haaa dia buat apa kali ni emy?


me : mcm biasa ahhh. tension ahhhh! nak tido lahh.




                                                      *


yeay! finally i'm home.


me : ayah, nak duit boleh nak buat spaghetti and cookies. nak try. and my car minyak dah hbis. so plus plus. 


ayah : nah, isi minyak skali. 


me : owaitttt. thanks ayah.




                                                      * 


bestnyaa bau cookies ni. mcm famous amos tak? * berangan!

Monday, 13 December 2010

what is love ? chapter 3

baru habis class Miss Yazmin yang super duper hot lah wa ckp sama luuu. naik kete park kat college. baru je smpai bilik.


Fuck you, fuck you very very muchh * lily allen


it was a called from akif


akif : hey, you buat apa? tade class ke?


aku yang penat gila tgh hari ni dari class kau lagi mau tanya. pfftt * dalam hati


me : i baru balik class la ni. asal?


akif : tade saja je call you. mlm ni nak jumpa boleh ? kejap pun jadilah eh?


me : you nak buat apa jumpa i? tade apa lgi kan kita nak bincang or apa apa?


akif : please kejap jeee?


me  tgklah mcm mana. dah lah i nak solat and tido penat. byeee.


akif : hmmm. bye.


campak hp atas katil dan mula membebe. yang jadi pendengar setia dan menambah nambah adalah ana. hahaha




                                                  *


aida balik dari class. terjojol kat depan pintu smbil tercungap cungap sbb pkai wedges everyday pegi class. 


aida : emy tadi nampak akif dgn that bitch kat library. 


me : ouh yeke? berdua je?


aida : ha'ah. tatau ar asal.


me : ahh. lantaklaa. sesuai la tu lelaki gila dgn perempuan gila. boleh pergi mampus. 


aida : dah lah tak payah layan la akif tu emy. kesian kita tgk emy. 


me : mmg pun biala.





Sunday, 12 December 2010

what is love chapter 2

bangun tidur. 
eh, umar dah bangun belum nak class 8.30 ni?


call.


umar : hello * suara br bangun


me : umar, u bangunlah. dah pukul 7.45. u ada class kan?


umar : ha'ah. thanks u kejutkan i.


me : okay. bgun tau. bye.


end call.


                                               *


class habis.


text message.


me : umar, i dah hbis class now nak pergi lunch dgn my friends.


umar : okayy. i dalam class still. later.


me : okayy


                                               *


umar : mlm ni i call u tau. nak cerita something. geram


me : okayy. sure. 


                                               *


umar : hye u. buat apa?


me : nothing. baring jee. hah. apa cerita?


umar : hah! i bengang la belajar kat sini. tak best. i tak boleh lah amik course ni. i ta faham. then, classmate pun mcm apa jee. lalalala


me : laaaa, u sabar je lah. slowly. mana tahu lama lama okay lah. tempat baru kan? chill je okay? i ada kan dgn u.


umar : tu lahh. i try. thanks tau. 


me : no prob. umar, i nak tido dah. esok class awal. good nite. take care. miss you


umar : okayy. nite. miss you too.


end. 


tarik selimut. baca doa. mengucap. tidur. zzzzzzz

Friday, 10 December 2010

what is love ? chapter 1

me : ana! ingat tak that guy umar yang i selalu cerita tu?


ana : yerp. kenapa? excitednyaaa dia cerita.


me : haha. act, dia budak kl je pun. just dulu dia banyak kali pindah sekolah

       hahaha.


ana : laa, yeke? then, dia ckp la some of his friends ada yang kenal i. well, 
        
        kitaorang mcm dah rapat jugakla. dia baik lah. mcm sweet gitu. haha. ehh,
     
        nak mandi. melekit la drive lama lama td. later smbung borak kayh.





what is love ? epilog

" hey, i dah tak sayangkan you. so let me go. "

" you kenapa? i sayangkan you. kita boleh try balik kan? give me second chance."

" i tak boleh terima apa yang you dah buat dekat i. you ingat senang i nak 

  lupakan semua tu? please lah. you lupakan je i. mmg kwn kwn i lagi penting
  
  dari you. mmg masa i utk kwn kwn i bukan you. so what? bye! "


                                                  *

umar : hyee

me : hyee

umar : sihat? 

me : sihat jee. u?

umar : i pun. haha. nway, u sulu sekolah mana eh?

me : haha. i rasa kita dah la friend kat Plurk but ta pernah tegur kan? i sekolah
       
       area asrama lah area kl jugak. 

umar : hey, nak no hp boleh. 

me : nak buat apa? haha

umar : saja nk kwn

me : 0106235665

umar : thanks. nnt i miss call u kayh.


me : i dah dapat dah. okay gtg. ttyl! bye umar :D


offline


Thursday, 9 December 2010

hmm

hari paling penting bukan berakhir dengan kegembiraan but kesedihan kepahitan.


i never know on our annvrsry we should shared with someone else.

Wednesday, 8 December 2010

result

alhamdulillah 


3.21

tak puas hati

yeeee, saya dah smpai semenanjung smlm. :D
then today hang out dgn tini chut faiyum kevin and hasif. :D


each of them said that i'm a shopaholic. am i? hmm
whatever it is i shopping based on bajet and how many things i can get with some moneyyy?? yeahh. * formula


* i got jeans from F21
* necklace from F21
* baju from F21
* baju 2 helai from cotton on
* bag from cotton on
* ring and hair band from cotton on
* ballerinas from vincci


tapi apa yg ta puas hatinya?


sebab spanjang sem break ni br ada 3 helai bju baru -..-


kat miri dapat bag and flip flop. and and accessories. okaylahhh 

Tuesday, 7 December 2010

                     


                      i hate you
and i meant it.

Friday, 3 December 2010

bye

off to brunei,  http://www.theempirehotel.com/ byeeeeee

:'(

* saya menulis entry ini dengan memakai shawl yg sama dgn kak nash, baju hijau, necklace 3 lapis, gelang2 di tangan dan jeans faded MNG. act, nak bg tahu sy belum tukar baju since keluar td terus online. gila addicted aku! bia ahhh! sape suruh lappy ni terbukak jeee. 


okay sedih balik. sobsobsob.


seems like i tak dapat balik umah lagi even dah sampai kl. yes, will be back on 7th tp tak boleh balik umah sbb tade sape nak jaga twins. means kena stay kl sampai weekend uh. fuck ah! aku mmh benci ah kan. asal doh aku nak kena korbankan masa aku yang sangat sangat penting untuk org lain? huh? aku tak boleh nak buat apa yg aku suka sbb org lain? g mampus ahhh! 


gila banyak ah bersabar skang en. pfftt!

Thursday, 2 December 2010

cosmopolitan raya

heyyy, finally i got the cosmopolitan for dec issue. haha. lama nak tunggu kat miri ni. the day tini called kat kl then cr miri tak sampai. dalam kapal lg kot. hahahah. sebab apa semangat sgt ni emy? well, ingat tak raya hr tu i pegy cosmopolitan raya atas dasar KERJA? haha.




















so yeah. gambar tak lawa -.-
kena beli lomo kot. heeeee :D diana holga? hmm

Tuesday, 30 November 2010

frattini's restaurant pizza and pasta.

had a dinner at italian restaurant. 








brighton beach

ni some pictures masa makcik makcik dan nenek nenek saya datang Miri last time. at last i dapat jugak pergi pantai even bukan dgn u, ermin sayang. hehe.


sunset baru nak start kot. :)


                                                                 adriana :)


                                                                           amani :)


aimi :)


                                                                julia roberts :)

                                               i love you ♥

Ermin Afandi


 


if i fell asleep texting you, thats mean i never wanted to say goodbye. * sweet lah konon kan. 
yeah, i know its hard to be in long distance relationship. kutub utara kutub selatan. and now i kat sarawak u kat semenanjung. i know you miss me as much as i miss you sayang. just be patient okay? a week more to go. then, we'll meet up anywhere anytime okay?
yes, i do love you so much. only you. * really and truly. 

really and truly ♥ 

aimi amira.

Monday, 29 November 2010

kesian kak long

just now i got text messages from my eldest sister, kak long. 


kaklong : kesian sgt tgk abg aswad. dia kene buat fisio. sakit dia ckp. menitik air                       
              mata dia. sedih along tgk mi.


me : laaaa, kesiannya. fisio mmg sakit * mcm lah aku penah buat. haha
       sabar eh along. ayah ada dtg kan smlm?


kaklong : ha'ah. dtg dgn cik ayoi * my uncle adik ayah. barulah senyum dgn 
              lawak bodoh cik ayoi.


me: along, nnt suh ayah bank in kan duit sbb nak beli kek lapis. kt sini mahal
      bkn mcm kt mana ntah yg rm 10 12. kat sini rm 18. pastu nak belikan 
      souvenir untuk kwn kwn. hehe
kaklong : okay nnt kaklong g bank kak long bank in kan.


me : thanks :)              

13th december

ouh yeah. kenal tak hana tajima? maybe korang penah tgk video dia dekat fb cara nak pkai maxi skirt? tak? hmm
okayy, here she is 


                                          
                                              hana tajima
so she has her own label which is http://www.maysaa.com .
and akan launching pada 13th december. 

and and bila bangun tidur je td maksu ckp maybe kita akan balik ke tanah air. wahhh. pada 7th. maknanya aku sempat dong mau pergi! weheeeeee!

kartini collete! ouhhhh tak sabar!

Saturday, 27 November 2010

the reason why i got cough and flu

                                           
                                             yeahhhh, ;)

just a dream

text message 

me : hye adik. adik okay?

sent

adik alia : call jap

call

lalalalalalalalala

tapela adik. nak buat mcm mana. hmm. kalau akak ada kat rumah skang mesti akak support adik. dah la. nak spm ni kan. jgn nangis lagi. okayy? 

* good luck spm adik =.=*

Friday, 26 November 2010

just a dream

tengok hp. okay ada 2 messages from * soulmate*


bangun. bukak tingkap. kemas katil. keluar bilik.


emy : hye ibu. mana semua?


ibu  : ada dlm bilik.


emy : okayy. ayah?


ibu : mcm biasalah lah golf. * okayy mcm moody jeee hikhikhik


masuk bilik alia.


emy : adikkkkk!!! bangun bangun jom pergi beli breakfast. terus masuk bilik air.


alia : bising lah kau ni. 






yeahhhhh. and then semua bangun bangun breakfast. baca paper and start gossiping sampai. * ya allah dah tgh hari masak masak!



neneks

okay uwan saya dan uwan uwan saudara saya dgn auntie auntie saya yang hot dan suka bergosip tu dah otw.! hehehehe

Thursday, 25 November 2010

Wednesday, 24 November 2010

Monday, 22 November 2010

far far away

i've never been so far away from my family. seriously.

sorry ibu if i'm hurting you. i am so sorry. really and truly. 

with love, anakmu.

useless

tak guna pun kalau nak bergaduh dengan kau wehh. useless! tak effect apa apa pun.

Sunday, 21 November 2010

i miss you



                 wish you were here with me. i miss our moments together.

miri

okay, second day here baru nak update blog ni. smlm masa sampai airport miri hujan. so, mmg sejuk la turun fight then hujan masuk kete aircond lg. dgn flu lagi. driver amik kat airport terus hantar sampai apartment. ta ingat apa nama apartment ni. haha. eh eh, all the way dr airport miri sampai apartment ni mmg tumbuhan menghijau je la kan. :) so, apartment ni just nice. balik mandi rest kejap then keluar je mall nama dia Bintang Plaza. haha. tadela maju sgt. okay la ada secret recipe, starbucks, ripcurl, and esprit. tu je laa yg menarik perhatian aku. ahha. ada lagi satu mall tapi aku ta pergi lagila. so balik je dr mall terus tido. * sorry janji nak skype tp i penat. alaaaaa, g berdota lagipun kan? :P 

malangnya, saya tak dpt tido. my room tade kipas. ada aircond jeeee. so nak taknak have to lah. pasang aircond sjuk tp yg peliknya saya tido BERPELUH! mmg berpeluh sgt sgt. hmm. tekak kering maybe sbb aircond. amik air letak dlm bilik but still ta jalan. hmmm. 

* kat sini waktu solat awal sejam. so, pukul 7 dah gelapppp gila mcm pkul 8 8 lebih cmtu. haha

Thursday, 18 November 2010

passport

perghh, semalam bgun awal gilak 7.30 sbb nak g buat passport. dah la tido pukul 4 en. siap apa semua nak masuk kete, dan dan kete tak boleh nak start. haishh. nak kena pulak call Honda apa semua. dah la kat bahau tade honda. yadayada, pakai kete kak ngah je laa. dah sampai pilah fahem call. * cousin. tanya mana hp dia. aduhhh, lagi satu hal uwan g bawak hp fahem kenapa? * semua dah bengang dgn uwan. patah balik. then barulah g sbn. tgh hari sampai. tggu punya lama. 4 baru siap semua. 

* taknak buat passport kat sbn lagi.

Monday, 15 November 2010

miri

uncle : emy, gimme ur full name and i/c
emy  : nor aimi amira nordin
          91082305....
uncle : ticket to miri booked. wlcome abroad. -.-

what a day

yeah, had a really great day today. woke up at 11 a.m in the morning. takyah nak terkejut sgt la kan syg? haha. then, decide nak jumpa. okay then. supposed to be me yang pick u up but u yg nak jemput i so okay lah. mcm mcm pulakkk i sempat buat semata mata  tunggu u. -.-
first thing, minum cendol and abc kat sekolah sampai hujan lebat. nasib baik la umah kau dekat kan. tuka. pergi jj, secret recipe, kfc. 


1. first person ialah to kirah and mahi yang masih berbaju sekolah di secret recipe. * juniors


then, otw nak naik atas.


2. second person kak piz * senior


haha, terkejut kau tgk kami. haha


3. jumpa muaz shukor * antara kawan baik


then tgk movie. lalalala. sorry terlalu focus yeee sbb best :)


4. kak mas , kak liza * sama keje masa kat levi's alamanda


and and kak suria, mamat and their son. haha tapi malas nak tegur jeeee


* gonna miss u sayang. :( and and sorry tak dapat nak berjimba dgn u kau kau kau wehhh 

Sunday, 14 November 2010

:'(

lagi nak pergi ni lagila semua nak buat sedih. * padahal kaunpergi mana je pun bukan overseas. suka hati aku lah bhai kau sebok apahal? lagi sedih lagilah buat hati ni membuak buak je nak pergi. haaamik! esok date. selasa dok umah nak buat lemang. rabu raya. khamis g putrajaya buat passport. jumaat tak boleh kelua. sabtu. ahad aku blahh. bye!

Saturday, 13 November 2010

bit bit

hujung minggu yang paling awal aku bangun. pukul 8. sebab smlm tido pukul 8. so 12 hours aku tido. mmg sangat berlebihan yee. okay. nampaknya yang lain pun awal. ibu for sure dah bangun sbb ijat ada bola this morning. ouh yeah. dia masuk soccer academy. cant remerber the exactly the name. so, every weekend in the morning dia ada training. sebab dia minat bole so let it be okay. cuci muka gosok gigi tuka baju hantar wan and atok ke pasar tani as usual kalau weekend la. then after hantar dorang balik pergi bahau lepak kopitiam uncle lai makan nasi lemak special and teh tarik. * bahau maju ada kopitiam. haha. otw balik singgah beli makanan arnab sbb ibu katabdah habis and shampoo dia. so balik tuka baju mmg terus mandikan dia. punya lah lama nak keringkan segala bulu bulu dia. awwww ♥ dia dah wangi sgt. dah boleh kiss seluruh badan dia. :)

Friday, 12 November 2010

kendall

pagi tadi tengok The Kardashian. yela kan. dah start sem break. heee . so, kendall need 50 dolar because she wanted to go out with her friends. but, bruce dont simply give her just like that. so, he asked kendall to do something so she will get the money. take the dog for a walk, wash the cars, clean their house and room and so on. every job she'll get the money 5 bucks each. 

so, the things is i used to be like kendall before. yeah, you dont even know me. i willing to do anything for money. i was thinking that if i go to Miri yeah sure will get that. tsk tsk. but, thats the point. susah nak tinggalkan benda or someone yang kita sayang even for a while. long distance. AGAIN? 

Thursday, 11 November 2010

semalam

yeah, yesterday was my last day in uitm for semester three. HAHA. so yeah , after that i went for a while to Jonker Walk with my bestie kartini colette or maybe tini blossom ? whatever tini . haha. the only thing i know is i love you so much. hugsssss. just got a dress again and accessories from Vincci and Jonker Walk. but, the news yang i dapat bila sampai rumah tu yang menyedihkan. -.-. i'll be flying to Miri next week? WTH? asal awal sgt doh ? aku dah la rindu gila dekat Ermin Afandi tu haaaa. lambat sgt pulak balik. haha. so, hati berbelah bahagi nak pergi ke taknak pulak dah. and and saya banyak mengalirkan air mata yee hari ni. terima kasih sayang :)


i love you

Tuesday, 9 November 2010

public relation

iyeeee, nampaknya public relation agak sukar untuk di fahami. urghh! baru habis baca dan faham. belum hafal lagi ni. -.-. act, haha. excited for tomorrow not only because of my last paper final for part 3. but, the things that i will do with my beloved friends. hehe.

dear jezmine,
 i'll try my best to go to your boutique as soon as possible during my semester break. :)

dear natrah,
i'll try my best to go to Istana Budaya for watching the theater. dah second tayang dah -.-

dear D.R,
this is the reason why i got the new dress. weeeehooo :D

mine 
yours

Sunday, 7 November 2010

done

i'm done with journalism. so done with it. Gosh! seems like my pointer this semester will going down down down. -.- so, just came back from campus . clearance. ;) so, one more paper. public relation. just wish me luck. and there are lots of thing to do during my semester break. weeeee :)

Wednesday, 3 November 2010

released

legaaaaaa , yerp. psychology done ! selepas berminggu minggu menahan nafsu membeli beli. akhirnya tewas jugak td yeeee . saya membeli dress sahaja sebanyak 6 helai . terima kasih :)

Sunday, 31 October 2010

handphone

dad , please. i really really need the new one . consider it. i'm using it almost 4 years .

Thursday, 28 October 2010

bodoh

eeeeee, aaaaa bodoh la uitm ni . sape suruh kau buat exam masa petang ? tatau ke ngantok ? pastu org nak tgk bola ? org dah surrender dah tade tiket but still balik rumah nak tgk . tapi ayah ku syg tak penah hampakan keinginan anak2 dia . dia dapatkan tiket jugak ! tup tup habis exam 4.15. kepala hotak dia !!! bodoh !!!

Wednesday, 27 October 2010

mardhiah

mai , tadi aku pegy tgk kwn aku meninggal . lelaki , apis nama dia . meninggal otw nak balik bahau . accident sbb nak elak motor keluar dari simpang then bertembung dengan lori pasir . bila aku tgk muka dia aku teringat kat kau mai . rindunya aku dengan kau . dah 6 tahun dah kau tade . dulu selalu jugak aku dengan syafiq pegy kubur kau . ada masa aku pegy eh mai . sorry lama tak tgk kau . kak suria pun ada tadi dgn mama . sedih betul mama . yela , arwah syafiq pun baru je tade . dia teringat lagi lah tu . hmm . dulu kau pergi tggl abg mamat and kak mun, then syafiq pulak pergi. tggl kak suria sorg . tuhan tak sabar nak jumpa kau mai . kau jaga diri ye kat sana. aku rindu kau mai . rindu sgt sgt . al-fatihah.

Tuesday, 26 October 2010

miss

guys , i know you miss me . but i am so so sorry .

A : saya tatau kenapa , saya rindu and sayang awak sgt . tapi awak dah ada boyf , so kita kwn pun dah kira okay .

B : i miss her so much . her voice her laugh .

C : i miss you , i miss u yang dulu . tade sape nak call i lagi dah .

i'm sorry guys.

Monday, 25 October 2010

aimi please, awak sehat la eh?

rasanya mcm dah sehat hari ni . tapi still belum pulak . bgun pagi awal gila then breakfast roti and tea je . around 11 dah lapar balik so , mintak tolong wan masakkan nasi and saya tolong . tp masa berdiri badan menggigil mmg ta larat nk berdiri , kepala berpinar , mcm nak pitam , nafas turun naik , terus duduk then baring . dah lama sikit agak agak okay barulah bangun balik .

ya allah , kembalikan kesihatanku seperti sedia kala ya allah . nak exam ni :'(

Sunday, 24 October 2010

apalah nasib

saya rasa study week saya tak membazir :) tiap hari saya mengadap buku. tapi yang sedihnya dah lah demam . mmg terbaring je la . then study lagi . di sebabkan itu kulit muka saya jadi tidak terurus . hmmm . pimples dah naik . kulit muka mengelupas . lantak lahh . :'(

Saturday, 23 October 2010

boyish

one of the reasons why i get my new hair cut when i have problem.

aduh

Aku lari ke hutan, kemudian menyanyiku
 Aku lari ke pantai, kemudian teriakku
 Sepi... Sepi dan sendiri aku benci.
 Aku ingin bingar. Aku mau di pasar.
 
 Bosan aku dengan penat,
 dan enyah saja kau, pekat!
 
 Seperti berjelaga jika aku sendiri
 Pecahkan saja gelasnya biar ramai
 Biar mengaduh sampai gaduh
 
 Ahh.. ada malaikat menyulam jaring laba-laba belang
 di tembok keraton putih
 Kenapa tak goyangkan saja loncengnya?
 Biar terderah,
 atau... aku harus lari ke hutan belok ke pantai?

Thursday, 21 October 2010

movies

yes, i'm going to watch these movies real soon



thursday

its Thursday and you not facing your books yet ? yeah ! haha . lets start with journalism people :)

Monday, 18 October 2010

penang with love ♥

Saturday , 16 october 2010

kaklong kejut . pergh . kepala mcm apa je rasa pagi tu . yelah . kau tidur pukul brapa pulak . 4 lebih pastu nak bangun pukul 5.30 mmg tak dapat la kan . haha . siap semua after subuh gerak smpai taiping . sbb pergi umah uncle . adik dia kawen. si farieth tu haa . yadayada kat sana taknak lama pulak smpai pukul 4 lebih . bengang . panas kot taiping . phewww ! then, terus BERGERAK ! bengong punya kakak . terus ke penang . kami stay di The Krystal Suite . penthouse . atas sekali . terbaik ah view dia kan . mlm tu tade buat apa pun sbb merajuk punya pasal . malas ckp . :/ tidur je la after dinner sampai pagi. ;)


sunday , 17 october 2010

ye , pagi pagi lagi saya sudah mendpat panggilan telephone dari seseorang yang katanya rindu . HAHA . borak borak. maaf maaf . tup tup dah tercangak kat bawah pukul 7.30 pagi . so , beli breakfast hantar atas dan mandi atas permintaan ermin afandi . siap siap breakfast mcD then dia pun join la kan saya punya family :) apa yang saya mampu katakan disini ialah , saya bahagia dgn holiday ini . thank u so much sayang for everything



                                       with love ermin afandi

Thursday, 14 October 2010

dear God

dear god , thanks for giving me the opportunity going to Penang this weekend . really really happy , super duper happy . :)

Wednesday, 13 October 2010

jealous

tidak perlu diluahkan , tapi saya sendiri tahu

hurt

sayang , its hurt u left me just like that for Dota . is it that hard to tell me u nak pergi main Dota u tu ? tak kan ? just tell me nicely and i'll be fine sayang .


p/s : i love you , i miss you so much . will meet you insyaallah . 

dilemma

i dont know how many times i nak post this entry but ada je kearalan ? fuck ! here we go , kenapa dalam dilemma ni ?

                                                       *

firstly , i have to go to Penang this weekend . but the thing is , i have final test on saturday and sunday ! gosh ! but , thank u for Mr . Afiq yang handsome sbb bagi permission postpone test . hehe . sayang lebih la . TAPI ! mam nasarah belum bagi respon lagi sbb dia tgh beranak . i mean pantang lah . so , berdoa lah please please please saya berpeluang pergi sana sbb Penang best best and ada boyfie yang best , kalau dia tak buat hal dgn saya :P


                                                       *

secondly , sem break saya mendpat tawaran utk ke Sarawak . HAHA . lagi satu tempat yang best . fully support plus dapat duit upah lagi . kenapa kena pergi Sarawak ? sbb saya kena jadi The Nanny or maybe Nanny 911 . hahaha . but , kutub utara kutub selatan . for sure i'll be missing my boyfie soooooooooooo much . :( please please pergi ke tak ?


                                                       *

bandung ! wuaaaaaaaaaaaa ! seronok ! insyaallah . early next year . doakan . aminnnn :)

Tuesday, 12 October 2010

alone

sitting alone in class right now . doing nothing . in front of my lappy . ouh yeah , i'm making this new blog . what for ? i dont know . for you maybe .